Reinigen kanalen luchtverwarming in Hoorn

Ons huis is nu 14 jaar oud. Van deze 14 jaar wonen wij er nu bijna 8 jaar. In al die jaren zijn de luchtkanalen nooit gereinigd. Resultaat: zeer veel stof in huis en een gehorige ventilatiesysteem. Door zoeken op internet ben ik bij Mark terecht gekomen. Hij heeft samen met zijn assistent ervoor gezorgd dat alle kanalen zijn gereinigd en zelf de Ventialtie Unit weer helemaal schoon is gemaakt. Ze werken zeer vakkundig en komen laten zien hoe het systeem vervuild is, er zat zelfs schimmel in de terug-win-Unint. Kun je nagaan hoe belangrijk het is om om de 4a5 jaar de kanalen en unit te laten reinigen. Buiten dat Mark zeer vakkundig is is hij uitermate vriendelijk. Wij zijn als gezin blij dat wij voor de service van Mark hebben gekozen en zullen in de nabije toekomst weer voor zijn service kiezen. Kortom veel minder stof in huis en een geruisloze ventialtie. Ik kan u de service van Mark zeer zeker aanraden.
Gr Fam van Dommelen

Dommelen

Vervanging en reiniging WTW-systeem in Alkmaar

Mark heeft klassewerk afgeleverd. Wij ontvingen binnen een dag een messcherpe offerte voor het plaatsen van een nieuwe Brink Renovent installatie / reiniging kanalen. Verdere bleek ook de schakelaar defect en na bestelling is Mark deze binnen enkele dagen komen vervangen. Dat is nu service zoals je die niet veel meer tegenkomt. Meer dan aanbevolen dus!

Maarten

Vervangen oude afzuigunit en afzuig in Alkmaar

Per telefoon contact gezocht en daarna per e-mail een offerte gekregen van dhr van Dijk.
Na kort en snel e-mail contact zijn we snel over de prijs gekomen voor het verwijderen en vervangen van de oude mechanische afzuigunit en afzuigkap.
Dhr van Dijk heeft de spullen snel en netjes geplaatst. Een kort aansluitstukje ontbrak nog, maar hierover is netjes gecommuniceerd direct en per e-mail.
Met al zijn wij zeer tevreden hoe alles verlopen is.
Nogmaals bedankt voor de snelle service!

B. Kleijn

Vervangen WTW unit

De installatie, schoonmaak en het opnieuw instellen van de nieuwe WTW is goed en efficient verlopen, en we hebben een prima uitleg over de werking gekregen. De nieuwe apparatuur draait als een zonnetje, en is flink stiller in vergelijking met de vorige. Kortom, dik tevreden.

Floris Smit

Huisventilatie vervangen

Top service, snelle Installatie, alles schoon gemaakt ....

Zo ziet klant vriendelijkheid eruit

Markus Malina